Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ & ΟΙ 7 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!!

Η ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ , ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 , ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 27. 
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ( Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ), ΣΤΕΡΕΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,
ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ,
ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ,
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ.


ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΠΟΙΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΙΕΡΟ !

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ 70 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ .

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ 

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΡΕΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΑΨΕΙ , ( ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ), ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ, ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΑΝ "ΘΑΥΜΑΣΤΟ" ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ .

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΣΑΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ " ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ" . ( ΗΣΑΙΑΣ 28 / 18 ) . < ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ . ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ . .. > .
ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ( Ο ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΞ ΕΥΡΩΠΗΣ ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΕΓΚΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ 

Η ΔΕ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ , ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΙΣΧY ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ) ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΩΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΛΩN TΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ .

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΩΣ ΤΟ ΒΔΕΛΥΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ .

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ , ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΟΛΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΚΟ ΛΟΓΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΘΑΥΜΑΣΤΟ" ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ .

ΕΠΤΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ .

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΛΑΙOΤΕΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΛΑΒΑΙΝΕ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΖΩΗΣ
ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ .
ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΩΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ .
Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ .
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24 , ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 21 , ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ 13 .

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ .

1 ) Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
( Και αν δεν συντομεύονταν οι ημέρες εκείνες, δεν θα σωζόταν καμιά σάρκα· εξαιτίας, όμως, των εκλεκτών, θα συντομευτούν εκείνες οι ημέρες.)
( ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24 / 22 ) .
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ.


2 ) ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΤΗΘΕΙ , ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ 
( 20 Και όταν δείτε την Ιερουσαλήμ περικυκλωμένη από στρατόπεδα, τότε γνωρίστε ότι πλησίασε η ερήμωσή της.
21 Τότε, αυτοί που είναι στην Ιουδαία, ας φεύγουν στα βουνά· και εκείνοι που είναι μέσα σ’ αυτή, ας αναχωρούν έξω· και εκείνοι που είναι στα χωράφια, ας μη μπαίνουν μέσα σ’ αυτή.
22 Επειδή, αυτές είναι ημέρες εκδίκησης, για να εκπληρωθούν όλα τα γραμμένα.
23 Και αλλοίμονο σ’ εκείνες που εγκυμονούν και σ’ εκείνες που θηλάζουν κατά τις ημέρες εκείνες· επειδή, θα είναι μεγάλη στενοχώρια επάνω στη γη, και οργή ενάντια σε τούτο τον λαό.
24 Και θα πέσουν με στόμα μάχαιρας, και θα φερθούν αιχμάλωτοι, σε όλα τα έθνη· και η Ιερουσαλήμ θα είναι πατούμενη από τα έθνη, μέχρις ότου εκπληρωθούν οι καιροί των εθνών. )
( ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 21 / 20 -24 ) .
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 1948 ΚΑΙ 1967 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ 


3 ) Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ .
( 40 Και στον έσχατο καιρό, ο βασιλιάς τού νότου θα συγκρουστεί μαζί του· και ο βασιλιάς τού βορρά θάρθει εναντίον του σαν ανεμοστρόβιλος, με άμαξες, και με καβαλάρηδες, και με πολλά πλοία· και θάρθουν στους τόπους, και θα πλημμυρίσουν, και θα διαβούν· ) .
( ΔΑΝΙΗΛ 11 / 40 ) .
ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ .

4 ) Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ .
( 12 Και τα δέκα κέρατα, που είδες, είναι δέκα βασιλιάδες, οι οποίοι ακόμα δεν πήραν βασιλεία, αλλά παίρνουν εξουσία, για μία ώρα, σαν βασιλιάδες μαζί με το θηρίο.
13 Αυτοί έχουν μία γνώμη, και θα παραδώσουν στο θηρίο τη δύναμη και τη δική τους εξουσία. ) .
( ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 17 / 12-13 ) .
ΚΑΙ ( ΔΑΝΙΗΛ 7 / 23- 24 ) .
( 23 Και εκείνος είπε: Το θηρίο θα είναι η τέταρτη βασιλεία επάνω στη γη, η οποία θα διαφέρει από όλες τις βασιλείες, και θα καταφάει ολόκληρη τη γη, και θα την καταπατήσει, και θα την κατασυντρίψει. ( ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑ ) .
24 Και τα δέκα κέρατα [είναι] δέκα βασιλιάδες, [που] θα σηκωθούν απ’ αυτή τη βασιλεία· και ύστερα απ’ αυτούς θα σηκωθεί ένας άλλος· κι αυτός θα διαφέρει από τους πρώτους, και θα υποτάξει τρεις βασιλιάδες. ) . ( ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ) .

5) Α
ΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
( 27 Και θα κάνει στερεή διαθήκη με πολλούς για μια εβδομάδα· και στο μέσον τής εβδομάδας θα σταματήσει η θυσία και η προσφορά, και επάνω στο πτερύγιο [του Ιερού θα είναι] το βδέλυγμα της ερήμωσης, και μέχρι τη συντέλεια του καιρού, θα δοθεί διορία στην ερήμωση).
( ΔΑΝΙΗΛ 9 / 27 ) .
MΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ?
( ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ) .

6 ) ΤΟ "ΠΕΡΙΦΗΜΟ" ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.
(16 Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·
17 και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.
18 Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του [είναι] 666. ) .
( ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 13 / 16-18 ) .
( ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ) .
ΚΑΙ
7 ) Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ η ΑΛΛΟΙΩΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ !
( 4 Και είδα θρόνους· και επάνω σ’ αυτούς κάθησαν, και τους δόθηκε κρίση· και [είδα] τις ψυχές των αποκεφαλισμένων εξαιτίας τής μαρτυρίας τού Ιησού, και εξαιτίας τού λόγου τού Θεού, και οι οποίοι δεν προσκύνησαν το θηρίο ούτε την εικόνα του·


elladapoyantisteketai.blogspot.gr