Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…
O Marshall Swing αποκαλύπτει και προειδοποιεί… «Η λύση μου για την επερχόμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση είναι η μετατροπή όλων των χρημάτων που διαθέτει ο κόσμος και αυτών που μπορεί να βρει, σε ασήμι και χρυσό σε οποιαδήποτε στιγμή πριν τον Σεπτέμβριο», αναφέρει αρχικά. 

Και συνεχίζει: «Η πραγματικότητα είναι ότι αυτά τα «σκληρά» περιουσιακά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της βάσης θεμελίωσης του επερχόμενου παγκόσμιου νομίσματος. Αυτή θα γίνει μετά την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση του Σεπτεμβρίου και του χάους που θα ακολουθήσει στον πλανήτη, αφού ο κόσμος δεν θα έχει χρήματα, δεν θα μπορεί να κάνει συναλλαγές και θα πεινάει».
Ετοιμαστείτε ΤΩΡΑ!
«Υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις που έγιναν σχετικά με το δεύτερο ερχομό Του Ιησού Χρσιτού. Ο ίδιος είπε ότι θα υπάρξουν σημάδια. Ο ίδιος είπε ότι θα υπάρξουν πόλεμοι και φήμες πολέμων, σεισμοί, λιμοί, μεγάλη θλίψη … που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ ξανά. Και για 2.000 χρόνια το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας ψάχνει να δει πότε θα συμβούν αυτά τα πράγματα.


Με την πάροδο των ετών έχουν υπάρξει διάφοροι αυτοαποκαλούμενοι προφήτες, οι οποίοι είπαν ότι ερχόταν ένα γεγονός σε αυτή την ημερομηνία ή από την ημερομηνία αυτή. Ωστόσο όλα εκείνα τα προγνωστικά έχουν αποτύχει. Θυμίζουν το παραμύθι με τον βοσκό και τον λύκο, που όταν έρχεται στα αλήθεια ο λύκος δεν πιστεύει πλέον κανένας τον βοσκό.

Αυτό είναι ακριβώς ό, τι ετοιμάζεται να συμβεί.

Το σύστημα βάζει μπροστά άλλα σημαντικά γεγονότα, όπως την εξάπλωση του Έμπολα, την ISIS, τους πολέμους για να αποκρύψει την οικονομική κατάρρευση που θα ακολουθήσει και που θα οδηγήσει στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όπου δεν θα υπάρχει οικονομική ρευστότητα μέσω μετρητών.. Το χρήμα θα γίνει «πλαστικό» και γι’ αυτό και οι προειδοποιήσεις για ασήμι και χρυσό, που δεν θα χάσουν την αξία τους…