Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

"ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ???"


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΣΚΗΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ! ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!
Πολλοί από αυτούς που κάνουν τατουάζ, έχουν σωρεία αδικαιολόγητων διεστραμμένων λογισμών και ψυχικό βάρος ανεξήγητο και αβάσταχτο, που πριν δεν είχαν!




 Είναι σαφές ότι ζούμε στους έσχατους καιρούς.Ο Σατανάς εμπνέει τους ανθρώπους να καταστρέφουν τον εαυτό τους, και οι άνθρωποι είναι ανόητοι και  το κάνουν.
Και πριν το σφράγισμα  πρέπει  να εξοικειωθεί με  επεμβάσεις στο σώμα του  με τη μορφή  μόδας,  πο θα την πρότειναν τα είδωλα των ανθρώπων όπως
 rock-n-roll και  έτσι ένα παλιό μέσο ήρθε στην επιφάνεια ή χάραξη τού δέρματος το γνωστό ΤΑΤΟΥΑΖ

Υπάρχουν ακόμη και "Χριστιανικα" καταστήματα τατουάζ για να εξαπατούν Χριστιανούς πού συρρέουν σε αυτά όλο
 και περισσότεροι.  Δικαιολογούν αυτή τη δραστηριότητα με "τατουάζ για τον Ιησού». 
Ας εξετάσουμε τι ο Θεός έχει  πει γι 'αυτό και τι είναι το Τατουάζ πραγματικά.      

Τα τατουάζ έχουν τις ρίζες τους στις ειδωλολατρικές κοινωνίες απο την εποχή πού ο Μωυσής έγραψε την Πεντάτευχο τα πρώτα βιβλία τής Παλαιάς Διαθήκης. Σε ένα άπ’ αυτά αναφέρεται ρητά ότι δεν πρέπει οι πιστοί στο Θεό να κάνουν τέτοια σημάδια στο σώμα τους γιατί είναι γνώρισμα ειδωλολατρικών λαών πού ό Θεός σιχαίνεται και δεν θέλει ο λαός του να ταυτίζεται με ειδωλολατρικές συνήθειες
Αυτά γράφτηκαν όταν ό Μωυσής ό συγγραφέας τού βιβλίου είχε φθάσει με το λαό του έξω οπό τη γη Χαναάν, τη γη τής επαγγελίας. Η 'Αγία Γραφή αναφέρει ότι το σώμα του ανθρώπου είναι Οίκος Θεού. Προς Κορινθίους 6:20

  "Χάραξη και αφαίμαξη" Η διαδικασία περιλαμβάνει την χάραξη της σάρκας με ένα αιχμηρό εργαλείο  για να κάνει σχέδια.   Το αποτέλεσμα είναι κάτι που ονομάζεται «αφαίμαξη».  Η Αφαίμαξη έχει δαιμονική προέλευση 
  "Σχέδια με το Κύπελλο Devils"   Η προέλευση του τατουάζ συνδέεται με τον παγανισμό, δαιμονισμό, τη λατρεία του Βάαλ, τον σαμανισμό, τον μυστικισμό, τον παγανισμό, κανιβαλισμό και πολλές άλλες παγανιστικές δοξασίες.
   

Το τατουάζ δεν έχει ποτέ συνδεθεί με την Αγία Γραφή και τους Χριστιανούς.   Ο Σατανάς είναι ο θεός αυτού του κόσμου και το πρόγραμμά του είναι να παραπλανήσει  πολλούς Χριστιανούς, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες.  Το γεγονός παραμένει ότι το τατουάζ έχει ρίζες   πεποιθήσεις  και πρακτικές που είναι δαιμονικές και παγανιστικές.   Πολλά βιβλία αναφέρουν ότι το τατουάζ είναι μια μαγική ιεροτελεστία και είναι συνδεδεμένο με μια θρησκευτική τελετή και εκτελούνται από τους ιερείς ή ιέρειες.(πρόκειται να βάλουν την ανθρώπινη ψυχή σε αρμονία με τις υπερφυσικές δυνάμεις) άλλες φορές  χορός συνοδεύει το τελετουργικό τατουάζ για να ξορκίσει τους δαίμονες.   Με άλλα λόγια, συνδέεται με τον κόσμο των πνευμάτων και ένα τατουάζ είναι πραγματικά πολύ περισσότερο από μια απλή διακόσμηση του σώματος.  Δημοφιλή τατουάζ είναι τρέλα "tribal τατουάζ», που είναι καθαρή ειδωλολατρία.   Αυτά είναι  σχέδια με συμβολικές μυστικιστικές και αποκρυφιστικές σημασίες.   
 "Σχέδια θανάτου"  Ο θάνατος είναι το νούμερο ένα θέμα  τατουάζ!    "Ο θάνατος και το σκοτάδι"   Καταστήματα τατουάζ εμφανίζουν κυρίως νοσηρές σκηνές του θανάτου, δαίμονες, φίδια, και την κόλαση , φλεγόμενα κρανία, φίδια σέρνονται μέσα από κρανία, δαίμονες,   πορνογραφία, βλασφημία, γυμνές φλόγες της κόλασης - κάθε σατανική σκηνή της κόλασης δοξάζεται.   Ποιος πραγματικά είναι ο κύριος Tattooist!   Ο Σατανά ς φυσικά!    λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ιησούς είναι η Ζωή. 



Πολλοί καλλιτέχνες τατουάζ ενσωματώνουν σατανικά σύμβολα του θανάτου και της κόλασης, ενώ εμφανίζουν δαιμονικές σκηνές στα μαγαζιά τους, χαρακτηρίζοντάς την «τέχνη».   Συχνά οι άνθρωποι  επιδεικνύουν την υποταγή τους στο Σατανά με τις  άθλιες απεικονίσεις.
  "Σχέδια εξέγερσης"   Η Αγία Γραφή καταδικάζει κάθε εξέγερση.Είναι πολύ συχνά σε ιερόδουλες, ομοφυλόφιλους, παγανιστές, συμμοριών του δρόμου, πανκ, λιποτάκτες, φυλακισμένους, αισχρούς, βαρβάρους.
 Σε  Μελέτες που έχουν επίσης γίνει το συνδέουν   με την ομοφυλοφιλία, λεσβιασμό, και την ακαθόριστη σεξουαλική διαστροφή.
Πολλά τατουάζ  σήμερα τοποθετούνται στα γεννητικά όργανα και σε απόκρυφα μέρη του σώματος. Ζούμε σε μια σεξουαλικά διεστραμμένη εποχή, όπου πολλοί άνδρες και γυναίκες έχουν χάσει τον σεβασμό για το σώμα τους.   
"Σχέδια που προκαλούν λύπη" και ψυχικό πόνο.

(Ένας ακόμη λόγος που δεν πρέπει να κάνουμε  τατουάζ  είναι και για λόγους υγείας.Ηπατίτιδα C , AIDS , μπορεί να προκαλέσουν πολλές χρόνιες παθήσεις του δέρματος, όπως σαρκοείδωση, ουλοποίηση χηλοειδούς, αλλεργική δερματίτιδα, αντιδράσεις φωτοευαισθησίας, ψωρίαση, και όγκους.)         

Κατα  μια έννοια λοιπόν   τα τατουάζ σήμερα προετοιμάζουν και  εξοικειώνουν τους ανθρώπους ώστε να λάβουν το    χάραγμα.
 Ας Αντισταθούμε σε όλα αυτά τα δόλια τεχνάσματα και να έχουμε πάντα στο Νού ότι ο σώμα  και η ψυχή μας ανήκει στο Θεό και με αυτά τον Δοξάζομαι"  
jesus-is-savior.com
raptureready.com
pointsoftimes.blogspot.gr