Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017


Ο συνήγορος Eli Soble συνδέει την αποχή των ΗΠΑ από την τελευταία ψηφοφορία στο Συμβούλιο ασφαλείας τουΟΗΕ εναντίον του Ισραήλ, με την έλευση του πολέμου της μεγάλης μεσσιανικής ημέρας, σε ένα βίντεο( video) πουέχει γίνει από την απελευθέρωσή του στο Facebook στις 26 Δεκεμβρίου,viral
Στο βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από 26.000 φορές,ο Soble ισχυρίζεται ότι είναι «ένα σημάδι της λύτρωσης, ένα σημάδι ότι ο Μεσσίας είναι κοντά» ότι τα έθνη προσπαθούν να πάρουν την Ιερουσαλήμ και το Ισραήλ μακριά από τονεβραϊκό λαό.
Η μεγάλη εβραϊκή προφητεία για τον πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ είναι πλέον μπροστά στα μάτια μας.

Ανέφερε ένα πρόσφατο άρθρο ειδήσεων του Reuters για το Συμβούλιο Ασφαλείας που έχει προγραμματιστεί για τις15 Ιανουαρίου στη Γαλλία,και είναι η προσεχής διάσκεψη για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Το Reuters επισήμανε ότιη Γαλλία θα καλέσει μαζί «περίπου 70 χώρες» στο Παρίσι για να συζητήσουν την κατάσταση στο Ισραήλ.Ο Sobleεξήγησε ότι το Torah θεωρεί ότι η φράση «70 έθνη» συμβολίζει όλα τα έθνη του κόσμου, ακόμη και αν ο πραγματικόςαριθμός υπερβαίνει τα 70.

Ο Soble έκανε το σημείο, ότι η πρόσφατη κίνηση του Προέδρου Ομπάμα στο Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, απηχείτο ναρκισσιστικό ελάττωμα του Σενναχειρείμ.
Η σύνδεση μεταξύ του Γωγ και του Ομπάμα έγινε από το Breaking Israel News τον Νοέμβριο του2015.Δημοσίευσε τότε μια είδηση σχετικά με ένα 15- χρονο ισραηλινό αγόρι που ονομάζεται ΝΑΤΑΝ, που είχε μιαεπιθανάτια εμπειρία. Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη,ο ΝΑΤΑΝ, προηγουμένως κοσμικός φοιτητής, επέστρεψε από τηνεμπειρία του αναφέροντας τη βιβλική προφητεία σχετικά με το τέλος των ημερών. Σε αυτό το βίντεο, ο ΝΑΤΑΝονομάζει σαφώς τον Πρόεδρο Oμπάμα σαν Γωγ.
Ο ΝΑΤΑΝ περιγράφει το όραμά του Γωγ και Mαγώγ. «Πρόκειται να γίνει κάτι, που ονομάζεται πολύ μεγάλοςπόλεμος. Και ο καθένας – ολόκληρος ο κόσμος – θα συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο... Ο καθένας! Όλατο Γκόιμ (Εθνη), όλοι οι Άραβες, ο καθένας, θα έρθουν εναντίον του έθνους του Ισραήλ και θα πολεμήσουν σε εκείνοτον πόλεμο.

«Το πρόσωπο που θα αρχίσει τον πόλεμο θα είναι κάποιος που ονομάζεται Γωγ... Είμαι σίγουρος ποιος είναι. Ο Ομπάμα. Ο Πρόεδρος Ομπάμα. Θα είναι αυτός που ξεκινά αυτόν τον πόλεμο.»
Στο βίντεο του με τα τρέχοντα γεγονότα, που σηματοδοτούν την έναρξη του πολέμου του Γωγ και Mαγώγ, ο Sobleανέφερε τον Lubavitcher Rebbe, αναμφισβήτητα τον πλέον σημαντικό Ραβίνο του 20ου αιώνα, που μας είπε τι νααναζητήσουμε. «Πώς ξέρουμε όταν αυτό αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα; Θα πάμε να δούμε ότι υπάρχειμετάβαση,για να γίνει η στρατιωτική σύγκρουση γύρω από το Ισραήλ, αλλά δεν πρόκειται να αγγίξει το Ισραήλ καιαυτό δεν πρόκειται να αγγίξει τηνYerushalayim (Ιερουσαλήμ).»

Σύμφωνα με τον Soble, ο Rebbe Lubavitcher είπε επίσης ότι ο Ψαλμός 2 μιλά για τον πόλεμο του Γωγ καιMαγώγ κατά το τέλος των ημερών.

Όπως ο Soble περιέγραψε, «τα έθνη θα καταλήξουν σε ένα σχέδιο για να πάρουν τη γη του Ισραήλ (Ισραήλ)και ο Hashem (ο Θεός) θα ανατρέψει τα σχέδιά τους και θα οδηγήσει στην αποκάλυψη του Moshiach (Μεσσίας).»
Ο Soble ενθάρρυνε τους θεατές του να καταλάβουν ότι αυτή η Συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών ψήφισε, και η επερχόμενη συνάντηση στη Γαλλία, αποτελεί μέρος της μεσσιανικής διαδικασίας και δεν πρέπει να ξεγελαστούν στη σκέψη τους, είναι καθαρά πολιτικοί ελιγμοί.
Αυτός καταλήγει σε ένα σημείωμα, υπενθυμίζοντάς στους ανθρώπους ότι «ο Μεσσίας είναι πολύ κοντά, η λύτρωσηείναι πολύ κοντά. Έχουμε να πάρει την καρδιά και να είναι χαρούμενο και να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας όσοεμείς μπορούμε.. και προσθέστε στην καλοσύνη και ευγένεια στο πλαίσιο του Mεσσία.»
 breakingisraelnews.com /
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com