Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ SKULL AND BONES ?


Κάθε χρόνο στη Νέα Υορκη η τεκτονική οργανωση Skull and Bones ( Κρανίο και Οστά ) κοντά στην τελευταία πανσέληνο του μήνα τελεί τελετές μύησης σε επιλεγμένους ηγέτες και αρχηγούς κρατών. Η επιλογή τους γινεται με τρομερά αυστηρα κριτήρια και καθε χρονο ειναι ελάχιστοι οσοι πληρούν τα κριτήρια.
Οι πληροφορίες για τις τελετές αυτες ειναι παντα ελάχιστες και οι διαρροές ειναι παντα ελεγχόμενες.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Νέα Υόρκη εντελώς τυχαία τις ιδιες μέρες με τις τελετές μύησης και την μεγάλη νύχτα είχε εξαφανιστεί για δυο ωρες απο προσώπου γης χωρις να ξερουν ουτε οι στενοι του συνεργατες το που ακριβώς βρισκεται ο Ελληνας Πρωθυπουργός!
Μάλιστα επειδή ειχε πολλές ιδιωτικές συναντήσεις με την ελίτ της οργάνωσης η συζυγος του τον ειχε χάσει με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί σχεδόν καθόλου μαζι της οσο ηταν στη Νέα Υόρκη!Στην ολιγόλεπτη συνάντηση που Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο Ομπάμα οι μυημένοι παγωσαν οταν ειδαν τον Αλέξη να ψιθυρίζει κατι στο αυτό αυτί του Ομπάμα και ο Πρόεδρος να ανταποκρίνεται με ενα μορφασμό του προσώπου! Οι φήμες λένε οτι του μετέφερε το συνθηματικό της οργάνωσης θελοντας να του δειξει οτι ειναι και αυτός τωρα πια μελος και ο Ομπάμα με τον μορφασμό τον καλωσόρισε! Σαν να εγινε δηλαδή η συνάντηση τους για να ενημερωθούν οι μυημένοι για το νέο μέλος της οργάνωσης!
ΠΗΓΗ