Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ!!!! ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!!


ΔΕΝ TΑ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !!
ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ…

Ομολογούν οτι φυτεύουν οργανώσεις «Τούρκων ομογενών», αυτό δηλαδή που έκαναν στην Συρία και την Αίγυπτο και μετεξελίχθηκε σε ισλαμοφασιστικη εισβολή!

Μείζον θέμα για το οποίο ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τολμούν να αγγίξουν αποτελεί η έκδοση ανακοίνωσης ευαρέσκειας από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για το «αντιρατσιστικό» νόμο και βέβαια όταν ο εχθρός δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, γίνεται ευκόλως αντιληπτή η ποιότητα και ποίου τα συμφέροντα εξυπηρετούνται από τον συγκεκριμένο νόμο.

Σε μια κλασική ανακοίνωση επικυρίαρχου κράτους προς το κράτος-δορυφόρο, η Άγκυρα προειδοποιεί ότι «Θα παρακολουθεί την κατάσταση σε ότι αφορά τις πιθανές παραβιάσεις των δικαιωμάτων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και των Δωδεκανήσων» και δεν υπήρξε ούτε η παραμιkrή αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών!
Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών:
«Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τανσού Μπιλγκίτς απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον νόμο που ψηφίστηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο και τιμωρεί την ξενοφοβία και τον ρατσισμό.

Η Μπιλγκίτς ανέφερε πως παρακολούθησαν στενά την προετοιμασία και την ψήφιση του νόμου αυτού και είπε : «Πιστεύεται πως η ψήφιση του εν λόγω νόμου θα δώσει την δυνατότητα τιμωρίας δράσεων και ρητορικών που συνιστούν διακρίσεις και εξοβελίζουν τους ομογενείς μας της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης – που βιώνουν στην Ελλάδα αδικίες οι οποίες φάνηκαν και στις αποφάσεις του ΕΔΑΔ- και αυτών Ρόδου και Κώ»